Kategórie
 
 
 
 
 

Kvalitné magnetické vŕtačky BDS

Spoločnosť BDS Maschinen GmbH bola založená v roku 1989 a odvtedy sa stala popredným výrobcom magnetických vŕtačiek a korunkových vrtákov na celom svete a jednotkou v Nemecku. BDS je poháňaná technológiami a je odhodlaná vyrábať produkty najvyššej kvality v priemysle pod označením „Made in Germany“ a nenecháva nič na náhodu.

Kvalitné magnetické vŕtačky BDS

BDS sa zameriava na navrhovanie a výrobu viac ako 30 rôznych modelov magnetických vŕtačiek pre kovoobrábacích odborníkov po celom svete, aby splnili svoje najnáročnejšie požiadavky v oblasti vŕtania kovov. V skutočnosti je BDS najväčším výrobcom magnetických vŕtačiek na svete.

Vďaka inovatívnemu technologickému dizajnu, ktorý spája viac ako 25 rokov skúseností s modernými poznatkami, BDS neúprosne vyrába neuveriteľné magnetické vŕtačky, korunkové vrtáky a ukosovacie frézy, ktoré spĺňajú až prekračujú požiadavky priemyslu.

Spoločnosť BDS vyrába všetky svoje produkty vo svojom závode Mönchengladbachu so všetkými výhodami pre užívateľov na celom svete: vysoká výrobná presnosť a kompetentnosť, použitie ocelí renomovaných výrobcov, krátkodobá dostupnosť a rýchle dodanie.

Cieľom spoločnosti BDS je vytvoriť jednoduché, praktické a robustné riešenia, ktoré budú prínosom pre zákazníkov a ich príslušné odvetvia. Vyváženou komunikáciou a partnerstvom je odhodlaná dodávať každému zo svojich zákazníkov vysokú úroveň profesionálnych služieb.

 

Rady magnetických vŕtačiek BDS a ich hlavné prednosti

ProfiPLUS

Magnetické vŕtačky rady ProfiPLUS sa vyznačujú univerzálnym rozsahom použitia v strojárstve.

Táto séria ponúka nasledovné vlastnosti:

  • Regulácia otáčok
  • Pravý a ľavý chod
  • Viacstupňová olejová prevodovka
  • Reverzný motor
  • Riadenie krútiaceho momentu
  • Systém rýchloupínacích skľučovadiel KEYLESS a oveľa viac. Všetky magnetické vŕtačky tejto kategórie majú spoločný vysoký stupeň flexibility pri vŕtaní, vystružovaní, zahlbovaní a rezaní závitov.

 

ProfiSTART

Najlepší vstup do úspešnej technológie predstavuje rada ProfiSTART: profesionálny užívateľ môže očakávať dobre skonštruované robustné stroje pre nepretržitú prevádzku. Kvalitu BDS vám zaručí označenie „Made in Germany“. Stroje s olejovou prevodovkou sú vybavené inteligentnými senzormi a indikátormi.

 

ProfiSPEZIAL

Rada ProfiSPEZIAL predstavuje špeciálne magnetické vŕtacie stroje, ktoré pomáhajú so špecifickými úlohami:

  • Pre použitie vo veľmi tesných priestoroch
  • Vŕtanie stlačeným vzduchom
  • Vŕtanie koľajnicových profilov pomocou elektrického alebo benzínového pohonu
  • BDS tiež dodáva špeciálne riešenia mimo štandardných dodávok

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia