Kategórie
 
 
 
 
 

EMCO Open House Hallein 2015

Rakúsky výrobca CNC strojov EMCO organizuje koncom októbra Dni otvorených dverí vo svojom hlavnom výrobnom závode v Halleine pri Salzburgu.

Ak ste nemali možnosť navštíviť stánok EMCO na veľtrhu EMO 2015 v Miláne, tak teraz máte jedinečnú príležitosť oboznámiť sa s novým Hyperturn 200 Powermill a ďalšími novinkami. Open House sa kolá v dňoch 29. a 30. októbra 2015 v čase od 9:00 do 17:00. 

EMCO Open House Hallein 2015

Spojenie know-how firiem MECOF v obrábaní a EMCO stálo za to - Hyperturn 200 Powermill prináša inovatívne a presvedčivé výsledky v oblasti výkonnosti a produktivity a výborne sa hodí pre kompletné obrábanie složitých dielcov. Ďalšie informácie o tomto úspešnom pokračovaní rady strojov Hyperturn sa dozviete, ak navštívite Dni otvorených dverí v Halleine.

Taktiež CNC sústruh Emcoturn E 65 NEW prešiel kompletnou úpravou. Vrátane osi Y s 80 mm zdvihom, ktorú je možné použiť na zložité frézovanie. Pre ľahší vstup do kompletného obrábania je stroj tiež k dispozícii s protivretenom.

Radi si s Vami v predstihu dohodneme stretnutie, aby ste mohli docieliť všetky svoje požiadavky.
Tešíme sa na stretnutie s Vami v našom Technologickom Centre v rakúskom Halleine!  mapa lokality

Ak máte záujem o účasť na tomto podujatí, kontaktujte prosím vopred náš personál:
Ing. Kamil Lipták, tel.: 032/2851 301, mobil: 0903 627 687, email: kamil.liptak@selos.sk 

Vaša účasť je bezplatná, so zabezpečenou prepravou a stravou. Samozrejme je možné aj individuálne cestovanie, ak si to budete želať. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia